De dood is het symbool van de angst voor God

donderdag 10 juni 2010

H2o~ Just Like Heaven

Love is in the Air
One Love Sisters van der Linden
Op 24 november 1988 na een zwaar auto ongeval heb ik een bijna doodservaring meegemaakt.. Ik heb zelf besloten om weer terug te keren.. Tijdens mijn coma heb ik een aantal testen moeten doorstaan.. Ik wist dat geen enkele liefde kans van slagen heeft op deze planeet tenzij ik eerst de wereld verander.. Ik ben benieuwd.. Barbara van der Linden is mijn jeugdliefde.. Haar vriendschapsring en de onvoorwaardelijke liefde die ik voor haar voel is enorm krachtig.. Ik weet dat de dood niet bestaat en dat we puur een gedachte zijn.. er is maar 1 wet in ons universum: je ontvangt niet altijd waar je werkelijk om hebt gevraagd maar wel altijd wat nodig is.. ik bewonder juist datgene wat ik niet ken.. we leven in een holografische wereld.. ofwel.. you live under my skin.. dus waarom iemand achteruit zetten op zijn of haar pad? Je zet daarmee alleen maar jezelf achteruit.. Sinds de dood van Birgitte van der Linden de zus van Babs.. Leeft zij voort in mijn gedachtes in het hier en nu.. (Just Like Heaven)

Ik weet dat we alleen maar ons bewustzijn kunnen vermenigvuldigen.. maar durf ook je angsten te delen.. vandaar dat ik gekozen heb om via 1 blog te communiceren en denk ik samen met Birgitte.. omdat iedereen gelijk heeft in deze wereld.. In feite is 'niets' doen de key.. het is en blijft voor iedereen een persoonlijke keus.. wil je gelijk of geluk?


Jezus zei aan het kruis vergeef hen want ze weten niet wat ze doen.. Logisch.. de mens voelt zich verantwoordelijk voor wat men doet.. dit is de illusie.. De mens voelt zich van nature verantwoordelijk voor wat men denkt.. alvorens men doet.. De mens troubleshoot het gevolg.. terwijl de oorzaak van een probleem altijd een gedachte is.. men is vergeten om de verantwoordelijkheid te leggen voor wat we denken.. dus technisch gesproken kan ik 'niets' doen.. want alleen op een zachtaardige wijze kunnen niveau verschillen gecorrigeerd worden.. Ik hoop dat iemand mij onvoorwaardelijk een Home schenkt waar ik alleen mag zijn.. De 'Brave' burger maatschappij is niet mijn paradijs.. IT's your undoing..


Marianne Desti is de 'Magdalena' key to my soul.. De liefde die ik voor haar voel is gelijk aan de liefde die ik voel voor mezelf.. Ik voel als een vrouw en weet als een man.. Vandaar mijn blog.. Ik ben beter af alleen.. daarom kies ik voor de isolement totdat innerlijke klus geklaard is.

De wereld is omgekeerd.. de mensen die denken dat ze goed bezig zijn runnen de tent.. en de mensen die zich 100% verantwoordelijk voelen voor wat ze denken belanden in een 'Ggz' isolement.. Uit inspiratie stroomt al het rijkdom en innerlijke gemoedsrust (I am Rainman)
Pluk de Dag..
Met regels bereik je 'niets'..Love me Love u2One Circle of Life

H2o~ One People

H2o~ Marienna